Over mij
Hoi!

Ik ben Jamie, 32 jaar en moeder van Benthe (2021) en Krijn (2023).
Samen met mijn man Björn en onze katten Pip en Droppie wonen
we in een fijn huis in Beuningen (Gld).

Balans hebben en in balans blijven.
Jezelf kennen en bij jezelf blijven.

Thema's die ik belangrijk vind en altijd relevant blijven door veranderingen in het leven. Als jonge moeder is het een uitdaging om met volle aandacht bij mijn kinderen te zijn. Er is nog zoveel wat ik kan, moet of wil doen. Hiervan bewust zijn is de eerste stap.

Yoga helpt mij om weer thuis bij mezelf te komen, me op te laden,
te ontspannen om vervolgens meer ruimte en energie te creëren
 in mijn lijf en hoofd.

Het helpt mij om in balans te blijven als hoog gevoelige vrouw. En die geduldige en begripvolle moeder te kunnen zijn voor mijn kinderen.

Mijn ervaring

Ruim 10 jaar ben ik als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener werkzaam geweest binnen de gehandicaptenzorg. Ik heb kinderen, jongeren en volwassenen begeleid met een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand en/of andere problematiek.

Sinds 2022 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker binnen een kleinschalige kinderopvang, waar ik kinderyoga heb geïntegreerd als vast dagonderdeel.
Echter ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer tijd en aandacht aan een kind wil geven. Daarom ben ik minder gaan werken om te starten met Shanti Kinderyoga.

Graag neem ik mijn ervaring als hulpverlener mee in de begeleiding van ouders en kinderen tijdens de groepslessen en  therapeutische sessies. Daarnaast maak ik gebruik van mijn enthousiasme, invoelend vermogen en creativiteit.

Ik hoop je graag te ontmoeten!
Liefs, Jamie


E-mailen
Bellen
Instagram